Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

ARKKITEHTITOIMISTO KOOSKAN  PALVELUT

 

Alla on lueteltu esimerkkejä Kooskan palveluista. Hinta-arviot sisältävät arvonlisäveron (24 %). Tarkemman arvion hinnasta juuri omaan kohteeseesi voit saada esittämällä tarjouspyynnön. Suurissa ja vaativissa kohteissa hinta voi olla esimerkkihinnastoa korkeampi. Esimerkkihinnat eivät sisällä matkustuksesta aiheutuvia kustannuksia. Suosituin palvelumme on toistaiseksi ollut tarjouspyyntöasiakirjojen laatiminen talotehtaiden kilpailuttamiseen.

 

Arkkitehtisuunnitelma ja tarjouspyyntöasiakirjat

Omakotitalo tai suuri loma-asunto  2000 - 4000 euroa

Mökki tai piharakennus  1500 - 2500 euroa

Suunnittelemme yhdessä asiakkaan kanssa uniikin talomallin ja teemme piirustukset talotoimittajien kilpailutusta varten. Piirustukset sisältävät mitoitetun pohjapiirroksen, kuvat talon jokaisesta julkisivusta, havainnekuvan sekä tarvittavat leikkauskuvat. Mikäli asemapiirros ei sisälly talotoimittajan tekemiin rakennuslupakuviin, teemme sen tuntiveloituksella.

 

Arkkitehtisuunnitelma ja rakennuslupakuvat

Omakotitalo tai suuri loma-asunto  3000 - 6000 euroa

Mökki tai piharakennus  2000 – 3500 euroa

Piirustukset sisältävät rakennuslupakuvasarjan, havainnekuvan ja mitoitetun pohjapiirroksen. Muut työpiirustukset tehdään tuntiveloituksella. Hinta ei sisällä rakennuslupahakemuksen täyttämistä eikä sisätilojen pintamateriaalien määrittämistä. Voit käyttää näitä kuvia myös talotoimittajien kilpailuttamiseen.

 

Pääsuunnittelu

Rakennuslupia edellyttävissä rakennushankkeissa täytyy nimetä yksi suunnittelija pääsuunnittelijaksi. Pääsuunnittelija vastaa suunnittelun kokonaisuudesta ja sen laadusta. Tarvittaessa pääsuunnittelija hoitaa rakennuslupahakemuksen täyttämisen puolestasi. Voit tiedustella Kooskalta pääsuunnittelijan palveluita omakotitaloon, paritaloon, rivitaloon, kesämökkiin tai piharakennukseen. Pääsuunnittelupalvelut hinnoittelemme hankekohtaisesti.

 

Talomallin valinnassa avustaminen tai valmiin mallin muokkaaminen 65 euroa/tunti

Saat ammattilaisen puolueettoman näkemyksen siitä, millainen talomalli sopisi tontillesi ja täyttäisi sinun/perheesi tarpeet.

 

Korjaus- ja muutossuunnittelu 65 euroa/tunti tai tarjouksen mukaan

Tarjoamme myös pientalojen laajennusten, julkisivukorjausten, sisätilojen muutosten ym. suunnitelmat ja rakennuslupakuvat. Näistä voi pyytää meiltä tarjouksen tai hinta-arvion. Jos työn laajuuden etukäteisarviointi on lähtötietojen pohjalta vaikeaa, teemme pienemmät suunnittelutyöt käytettyjen työtuntien perusteella töistä laskuttaen.

 

Esteettömyyskartoitukset

Kooskalta voit tilata kartoituksen esimerkiksi palvelurakennuksen esteettömyydestä. Kartoituksessa rakennusta tai aluetta arvioidaan sen mukaan, miten hyvin se ottaa huomioon toimintakyvyltään erilaisten ihmisten tarpeet. Esteettömyyskartoituksessa selvitetään keskeiset näkemistä, kuulemista ja ympäristön hahmottamista haittaavat tekijät, liikkumisen esteet, eri ikäisten ja kokoisten ihmisten tarpeet, vaaranpaikat, opasteiden selkeys ja toimintaympäristön suunnistettavuus sekä käytettävyyden tasa-arvoisuus erilaisten ihmisten kannalta. Kartoitus sisältää raportin havaituista ongelmakohdista sekä ehdotukset esteettömyyden parantamiseksi. Esteettömyyskartoitukset hinnoitellaan tapauskohtaisesti tai tehdään tuntitöinä.