Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

 HENKILÖT

 

Senni Sorri

arkkitehti & rakennustekniikan diplomi-insinööri

Senni on valmistunut Tampereen teknillisestä yliopistosta ensin arkkitehdiksi vuonna 2012 ja sen jälkeen myös rakennustekniikan diplomi-insinööriksi, pääaineenaan rakennesuunnittelu. Sennin erikoisalaa ovat puurakenteet. Hän on toiminut arkkitehti- ja rakennesuunnittelutehtävissä eri suunnittelutoimistojen palveluksessa, osallistuen mm. pientalojen, asuinkerrostalojen ja CLT-puukerrostalojen suunnitteluun. Kokemusta hänellä on myös kunnalliselta alalta julkisten rakennusten muutossuunnittelun ja yhdyskuntasuunnittelun parista. Senni on lisäksi toiminut rakennesuunnittelun tuntiopettajana kevätlukukausina Tampereen teknillisessä yliopistossa / Tampereen yliopistossa vuodesta 2015 lähtien.

 

Sennin rakennusteknisestä osaamisesta johtuen rakenteelliset näkökulmat huomioidaan arkkitehtisuunnitelmassa alusta lähtien. Hänelle rakenteiden selkeys, tarkoituksenmukaisuus ja oikeat mittasuhteet ovat tärkeä osa rakennuksen estetiikkaa. Yksinkertaiset ja kompaktit ratkaisut tukevat sekä rakennuksen taloudellisuutta että energiatehokkuutta. Hyvä arkkitehtuuri ei edellytä erikoisia muotoja ja kommervenkkejä - myös yksinkertaisilla, tehokkailla ja edullisilla ratkaisuilla voidaan saada aikaan laadukasta arkkitehtuuria. Esteettömyysasiat ovat lähellä Sennin sydäntä ja niitä pyritään pohtimaan jokaisen suunnitteluprojektin yhteydessä.

 

Jaakko Sorri

diplomi-insinööri

Jaakko vastaa Kooskan talous- ja sopimusasioista ja toimii asiantuntijana suunnittelutyöhön liittyvissä selvityksissä. Kooskan toiminnassa hän on mukana sivutoimisesti. Päätyökseen hän tekee tutkimusta rakennustuotannon ja -talouden erityiskysymysten parissa Tampereen yliopistossa. Jaakko tekee väitöskirjaa sääntelystä rakennetussa ympäristössä erityisesti energia-asioihin liittyen.